Nedá mi nereagovat na Petřiny příspěvky
1, nejsme množitelé, rodiče jsme opravdu pečlivě vybrali
, Teryk je přece mistr rebubliky aj světa !
2, Teryk není žádný Terry, pozor na to, aby si pak někdo nepopletl písménka u tvého Barryho z Kunčiček, to by znělo blbě
3, ráda a pyšně o svém psu tvrdím že je vořech, ale nazvat štěňátka křižovatkama, to mě docela naštvalo
4, to že je bígl řazen mezi chondrodysplastická plemena jsme si nevymyslela, to je fakt, kterej mě naučili na vejšce, i na stránkách chovatelského klubu bíglů se probírá výhřez plotýnky jako vrozená vada, to že se s tím tvůj pes v pěti letech ještě nesetkal neznamená že mu to nehrozí
5, nechcu se tady navážet do bíglů obranou na tvé navážení se do Teryčků, nic proti bíglům, Vodvárkovic smečka i Geri jsou fajn, Barry za svou paničku taky nemůže
6, Počet všech psů v naší republice stoupá, a to jak s PP tak i bez obecně, jde jen o to, že se jim pánečci víc věnují a víc o nich diskutují a tím pádem je i víc inzerátů na internetu než bylo dřív v Annonci, bez ohledu na barvu krve. I proto Vojta i Juliána touto formou hledali vhodné páníčky a netřeba je pro to kamenovat.
7, To můj kamarád má dokonce dvě černé německé dogy a brazilskou filu, heč heč.
Navíc pod pojmem hlídání dvora si asi každá představujeme něco jiného, mě stačí když mi tam běhá velkej černej pes, kterej na kolemjdoucího štěkne a nekalé živly radi nepolezou přes plot dál. Nepotřebuju aby zloděje švestek bez hlesnutí zadržel či sežral, nejsu v Americe, aby mi taková forma obrany majetku prošla. Já potřebuju hlídače kterej nublíží ani mouše
8, koneckonců by se o každém vrhu štěňat dalo říct, že zabírají místo u pánečků, kteří si mohli vzít psa z útulku. Ale ne každý má odvahu si jako prvního či rodinného psa pořídit štěně, o kterém neví co z něj vyroste, a jaké zkušenosti s lidma nasbíral během svého dosavadního neznámého života. Proč sis ty nepořídila psa z útulku, byl by to velký dobrý skutek? Ani s Teryčkem to zpočátku nebyla sranda.
9, tím že mají naši pejsci pár kilometrů odšlapáno netvdím že jsou hvězdy největší, jen tím poukazuju na to že jsou zdraví a že je též velká pravděpodobnost, že i jejich potomci budou zdraví a navíc nebudou přešlěchtění, jelikož jsou originál.
No tak to je zatím asi tak všechno pro Petru.
K tomu ostatnímu, kam se tahle diskuze zvrhla od inzerátu na jedno štěňátko se vyjadřím asi takhle :
Dost mě mrzí, co se to tu shromáždilo za spostu osobních útoků. Internet je ohromný v tom, jaké množství informací poskytne každému. Ale jeho obrovská nevýhoda spočívá v tom, jak jsme všichni schovaní za monitorem, který se dá kdykoliv vypnout. Máloco tady vyřčené by bylo řečeno tomu druhému z očí do očí. Jde to příliš snadno naťukat myšlenku do klávesnice, horší je si potom mezi lidma vyžehlit co tady vlastně člověk bezmyšlenkovitě napsal.
Tak už se nehádejme, stejně jsme všichni křižovatky bez PP ( vyjma pana senátora Schwarzenberga), což bychom si měli rychle vyřídit s těmi zatracenými množiteli kterými jsou táta a máma.