No co dodat, vše již bylo napsáno! Velký dík, i za mně, Brzďovi a jeho kolektivu za uspořádání tohoto " vraždícího"
treku . Krásná pannenská příroda , v ní si člověk uvědomí že není kam spěchat
.Ještě že Brzďo neslyšel nadávky na jeho adresu, které jsem si mumlala když jsem se drala do kopců a myslela že vyplivnu plíce. Nevím, jestli nemám napsat že mě naštěstí ,nebo bohužel, zradila kolena , protože kdyby jsem šla i druhou etapu tak by mě sežral medvěd, kterého jsme viděli
, protože bych chcípla vyčerpáním. Všechno na tomto treku připadalo jako nekonečné,protože když jste si mysleli, že už máte před sebou poslední krpál, objevil se další a stoupání bylo až k nebi.Sestup z Pilska připomínal nekonečné klesání do pekla ,kór když se jde v čelovkou . Ale i tak jsou to nádherné vzpomínky, takovou přírodu bych si přála mít kousek ode mne, je to jako jiný svět. Celý náš výlet jsme zakončili , jak Loganka nazvala, "Gastroturistikou" domů jsme dorazili až kolem jedné hodiny po půlnoci. Posádko, děkuji za příjemnou cestu, obzvlášť Lenko tobě, po poslední restauraci jsem už za volantem usínala
, všem ahojky a těším se na setkání na dalším treku. Uklidňuje mě pocit, že nás nečekají žádné "EKG"