Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
Jo, Merhy je Merhaut Michal, ma ESP. jezdi s nima ve sprezeni. Chtela bych jet na Krusky taky, samo že i s bokovkou . Dobry je to, že je me pohodlna na hlavu- vyzkouseno na Nonstop zavodě, kdy jsem ji mela na hlave i celou noc. Koukni kdyžtak na rajce od Gwen, na nonstop zavod, tofo 160, mpzna pouzit jako ..plašičku úchylů,,
... mám ještě z dob cyklistických fenix l2t a moc se me nechce kvuli jednookymu investovat zas do drahe celovky...
nějaký tip, kde sehnat čelovku do 200? (přemýšlím o jednookým, ale rozhodně se mi nechce kupovat čelovka, mám zásadně se všema těma náhlavníma systémama konflikt s brýlema a pokud to posunu vejš,tak mi to zas padá z hlavy:)- mám ještě z dob cyklistických fenix l2t a moc se me nechce kvuli jednookymu investovat zas do drahe celovky...
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.