Daso, pokud vim, tak HighPoint tuhle bundu jeste neprodava, zatim ji testuji (ne na zviratech, ale na lidech)
a vzhledem k tomu, ze pozaduji reference na tuto bundu dvakrat do roka, tak nepredpokladam, ze bude v prodeji driv nez prave za rok. Co se tyce delsich rukavu, tak to je trosku problem, protoze bud jsem nekonfekcni nebo je opravdu sijou zbytecne dlouhe, pac ja bych je snesl taky o nejakej ten centacek kratsi. Kdyz jsem tam volal, tak neni problem usit bundu na miru, nicmene je to za priplatek, ne maly... Doporucuju teda vyzkouset v nejakem kamennem obchode co ti sedne. Jinak co do funkcnosti je ta budna vcelku dobra, zipy na bederak jsou fajn, neprofoukne, s nepormokavosti je to horsi, ac pisou, ze neni nepromokava zcela neb nema zataveny svy, tak me v slabym desti promokla na ramenou, jinak to bylo v poho... Problem je taky se zipem, kterej je neco jako hlavolam a chce to trenovat, jinak se budes pri zapinani vztekat, fakt jsem se s tim natrapil, nez jsem to jakztakz vychytal a nejen ja... Tak asi tak, no...