Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 10 Hostů prohlíží toto téma.
A vrátím se k našemu opomenutému tématu. Co takhle Výreček malý ,délka 19-21 cm, sice ještě nic moc, ale Lenko, Afriku nebrat , Způsob života: přes den odpočívá skryt ve vzpřímené poloze- pořád v pohotovosti
Lenko, hlavně mi neber iluze, neříkej, že by se tam něco podobného mému popisu nevyštouralo?
už je nás na tu jednu hruď nějak moc to budem před každým trekem losovat? nebo kdo si řekl pozdě bude mít smůlu?
Gwen , takže výrečka by jsme braly ne? Takže už víme, co že se to kdyžtak v naší blízkosti bude pohybovat
jakýpak losování? co si kdo urve, to má
No co se dá dělat, nějakého toho chrabrého jinocha s mužnou hrudí si budu muset dovézt sama , ale jak to tak vypadá, připoutám si ho k sobě poutama pche já mám klíčky
jo, výreček prošel konkursem
pche já mám klíčky
Tak to se radši budu v lese bránit divý zvěři sama...bude to bezpečnější záležitost než se s váma boxovat o použitelný mužný košík
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.