Děkuji šedé eminenci za povolení mého medvěda, slibuji že nepoužiji ani ostnatý obojek
Vlastně ani nevím jakého medvěda bych měla studovat, "milá dáma" mě blíže nespecifikovala, nejmenovala jestli moje chůze připomíná grizliho,kodiaka nebo brtníka
, takže když neseženu žádného divokou krvelačnou bestii, tak mi možná bude stačit žirafka
když byla řeč o vlcích moc pěkné stránky jsou zde
http://www.vlci.elysion.cz/vlci-uvodpo přečtení příspěvku o medvědech jsem si vyvodila důležitá ponaučení na Long
a/ naučit se jak velká je vzdálenost 10 m, aby měl medvěd dostatečnou únikovou vzdálenost
b/ naučit se pokřik hejahejahejááá
c/ naučit se lézt na stromy, abych tam mohla ukrýt svojí potravu a šelma mi jí nesežrala, nebo před medvědem vylezla na strom, jen aby tam nebyl rychleji než já
d/ přestat používat můj oblíbený parfém
e/ nosit sebou vařič nebo jiný plamenomet
f/ nebivakovat vedle zdechlin(takže já vlastně musím zůstat doma, po 80km jsem už taky zdechlina)
g/ naučit se chovat jako paranoik( chodit pomalu a ohlížet se jestli někde není medvěd)
h/ nenakukovat do medvědích brlohů
ch/ naučit se štronzo
i/naučit se balet, (to nevím ) protože při setkání s medvěděm se prý máme udělat větším, dát ruce nad hlavu a já bych přidala i postoj na špičkách