Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 mapy.cz - Stopař

Autor Téma: mapy.cz - Stopař  (Přečteno 4580 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Vojta s Bertou

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 321
  • Souhlasu: 32
mapy.cz - Stopař
« kdy: Prosinec 19, 2016, 14:07:51 »
Velikou radost mi udělali vývojáři od Seznamu, když aplikaci mapy.cz vyšperkovali o záznam stopy (nazývají to Stopař  :)). Doporučuji k vyzkoušení, my s ním chodíme i venčit psy - viz včerejší výlet u Majdaleny. Vedle záznamu stopy měří ušlou vzdálenost a rychlost pohybu.
Poslední dobou jsem na DT používal Sporttracker, který má podobné funkce, ale používá mapy od Google, které jsou v lese značně nepoužitelné. Chybí tur. značky, vrstevnice a většina cestiček. Navíc potřebuje datové připojení. Seznamové mapy jsou uložené v telefonu, žádná data nepotřebuji. Spotřeba se zatím jeví dobře, za hodinu ukousne asi 6% kapacity baterie. Těším se na ostré nasazení na longu!
Kolik piva vypiješ za dogtrekking?

RadekKotesovec

  • Host
Re:mapy.cz - Stopař
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 27, 2016, 13:02:13 »
Hodne dlouho vyuzivam android aplikaci http://www.locusmap.eu/ + ceske offline OSM mapy http://osm.paws.cz/ (kam soucasne i behem ruznych vybehu prispivam se zakreslovanim novych cest..). Drive byly OSM mapy pomerne dost nepouzitelny, ale postupem casu jsou dost pouzitelne, navic umi i 'routovat' po lesnich cestach (zakreslenych) (routing = podobne navadeni, jako u automobilovych navigaci)

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: