Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Jednooký vlk 2015

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Jednooký vlk

Jednooký vlk 2015

(1/7) > >>

Blanka + štěklouni:
Haló, haló, nějak nefungují stránky Jednookého vlka!  :o

Petrs01:
Podařilo se mi v Potštejně zapomenout dvě stejné žluté psí misky - prosím kdo jste je našel, napište mi na petrs01 na seznamu, docela by se mi hodily. DÍKY

Bratře Žižko, nějak to na mne tentokrát bylo náročné, hodně asfaltu mi způsobilo nějaký zánět na nártu, to jsem eště nezažila a že jsem toho v tomto směru za těch 10 let trekování zažila dost. Odřídit to domů byl čirý masochismus. Kemp parádní, trasa zajímavá... DÍKY

Zkracovačům a podobným vykukům - dobře vám tak. To co jste udělali je přesně to o čem trek není. Tak si užijte tu svou podivnou radost nad tím, jak jste na ty pitomé pořadatele a ty hloupé poctivce vyzráli a krásně jste si to zkrátili. Příště si rovnou objeďte kontroly autem, ani vás z toho nemusejí bolet nohy a ještě budete na bedně!

Jdu umřít někam do kouta, to řízení noze fakt neprospělo.

mimuscha:
Jednooký vlk 2015: Díky Peťo a smečko...super to bolo a užili sme si to!

ježura:
Za nás taky obrovský dík, celý to bylo nabitý nějakou pozitivní energií či co. Prostě super! Tolik milejch lidí co jsem potkala cestou za tři dny nepotkám normálně za rok. Asi nevymřeli... aspoň pod těma horama ne. :-)

elina:
Taky děkujem, byl to parádní návrat po 3 leté pauze  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi