Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 INFO: Za štěkotem bígla 2015

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Dogtrekkingové akce v ČR

INFO: Za štěkotem bígla 2015

<< < (2/2)

Psymorf:
zdravím,
jak tak koukám na mapu mám to na Bígla hezkých 400km, kdyby se chtěl někdo obětovat a dělat mně v autě společnost dejte vědět.
trasa rájec - žďár - havl. brod - kolín - mělník - bígl nebo tak nějak známe svoje lidi ;-p odjezd někdy ve čtvrtek

Pesan bude muset spolujezdcovi pod nohy protože 1 charles = 1 kufr felicie ;-p

P.S.: pár lidem povezu med kdyby někdo chtěl sladký doping dejte vědět ;-p

Jana a Deny:
Dávám k disposici svoje startovné, kdyby se někomu náhodou ještě teď na poslední chvíli hodilo, ozvěte se mi na mobil, který je u pořadatele.  :)

samurajtt:
Ahoj. Tak "Bígl 2015"  se myslím víc než povedl. ;-) :-)  Aničko díky. :-) A pro ty kteří až tak nenavštěvují FB přidáváme odkaz na fotečky od nás.  :-)  :-)  :-) 
http://samurajtt.rajce.idnes.cz/DT_Za_stekotem_bigla_2015_-_Nove_Hamry/

:-)   T&T  :-)

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi