Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 úvaziště pro děcka

Autor Téma: úvaziště pro děcka  (Přečteno 18825 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re:úvaziště pro děcka
« Odpověď #30 kdy: Prosinec 03, 2014, 21:13:54 »
No teda, dělám si přípravu na schůzku pořadatelů a do tohohle vlákna jsem zavítal více méně omylem, protože my bylo trochu divné, že je v sekci seriál MČR.

Takže si píšu, probrat pořádání mateřských školek při dogtrecích. Ještě se zeptám jestli očekáváte, že to bude "zadarmo" tedy v rámci startovného, nebo si dotyční co budou potřebovat hlídání budou připlácet. Ona asi zodpovědná hlídací osoba bude něco stát a pojištění bude asi také na místě. A asi bude potřeba i příslušný počet hlídacích osob podle počtu dětí, aby až se nějaké přizabije ve vypuštěném bazénu, není pak pořadatel vláčen v médiích, že nezajistil adekvátní počet kvalifikovaných hlídačů.
Ale na schůzce to určitě nadnesu.

Jo a mimochodem, jedu tam už tuto sobotu - ale času také moc nemám, tak by bodlo kdyby někdo z účastníků přijel k nám domů a mezi tím doštípal dřevo, nakrmil psy, kocoura, poklidil ovce, umyl nádobí a něco dobrého uvařil k večeři až se vrátím. Ideálně aby se zdržel až do nedělního večera, protože to budu ještě celý den zpracovávat výsledky schůzky... Přítelkyně nemá čas, musí do práce abych měl na benzín :-)

Předem děkuji  O:-) >:D
 
 

tombru

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: