Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 MČR Holštejn

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Dogtrekkingové akce v ČR

MČR Holštejn

<< < (5/6) > >>

BadBoyTeam:
Koleje jsem podešel propustkem. Pravda, batoh občas dřel o betonovou skruž, ale spíš kvůli mé lenosti se více sklonit. Po čtyřech jsem jít nemusel. Byla to ideální příležitost vyzkoušet si, jak se pes cítí v agility tunelu :-) Místní ten průchod používají standardně, alespoň, co jsem viděl.

BadBoyTeam:
Díky za pěknou akci s trasou, která pospojovala několik zajímavostí v okolí, z nichž top byly Boskovice a Macocha, a také s originálním zázemím, jimž se stala v podstatě celá vesnice :-) Na jednom konci stany, uprostřed kulturák se záchody a na druhém konci restaurace se sprchou. Člověk si pak mohl užít takové okamžiky, jako páteční ranní cestu s přehozeným ručníkem přes rameno a hygienou v ruce kolem autobusové zastávky plné místních lidí čekajících na odvoz do práce :-)

samurajtt:
Ať je terén jaký chce a trasa jak chce dlouhá, nejdůležitější je spousta skvělých přátel a kamarádů na trase i v kempu.
Takže díky, díky, díky. Fotečky od nás zde: http://samurajtt.rajce.net/Dogtrekking_za_pokladem_Voka_IV._z_Holstejna_-_28.-31.5.2015
Trvalo mi to než jsem je zpracoval, nějak nestíhám. ;-) :-)  T&T.
P.S.: Koleje jsme také prolezli "trubkou" s báglem v ruce a myslím že jsme neutrpěli újmu ani na těle ani na duchu. :-) :-) :-)

Bača:
Mám volné místo v autě a tak nabízím odvoz na long na Voka do Holštejna trasa Plzeň - Holštejn přes Nepomuk, Tábor, Pelhřimov ...

Azeret a Monty:
Zdravím, jaké jsou vaše zkušenosti z loňska s výběrem místa pro stan, prosím? V autě spát nemůžeme. Uvažuji, zda stan na louce a auto mimo nebo stanovat u auta, byť cca 800m od základny. Raději bych auto u stanu, kvůli věcem, možnosti ukotvit psa za kouli :-) atd...  Ale zase bych nerada lítala každou chvíli sem a tam ;-) Vím, že je to trochu přihlouplý dotaz, ale třeba mi někdo hodí své doporučení  O:-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi