Žádný hnis se mi zatím nikde nedělá, jenom víc a víc červená a nabíhá okolí nehtu z té strany, kde je nehet odchlípnutý ... a na pravé noze teda ten palec celý otekl ze spodní strany, takže při chůzi to sviňski bolí, nedá se na to vůbec došlápnout ... jasně, otevřená obuv mi pomáhá v tom, že to na ty palce netlačí, ale já bych ráda co nejdřív začala fungovat i na trénincích, kde potřebuju normální boty, tak bych si chtěla něčím pomoct, aby se aspoň to okolí nehtu co nejdříve zahojilo a jestli teda ty nehty mají slézt, tak ať slezou co nejdřív
Ty nehty budou takhle bolet pořád, dokud neslezou ?? Jak dlouho to tak může trvat než slezou ?? Zatím se mi to nikdy nestalo, tak fakt nevím ....
Boty jsou teda si fakt malé .... teda na normální chození a běhání jen tak jsou v pohodě, velikostně je mám asi tak akorát, ale na tohle to je asi málo, myslím, že mi ty palce hodně dorážely do špic ..... jsem myslela, že si pomůžu, že jsou lehčí než ty trekovky ... to jsem si teda pomohla
Hele ale ty gelovky asi v tomhle stavu nepřipadají v úvahu, že ?? To až mi narostou nové nehty po tom, co tyhle slezou, že jo ?? Svoje nehty jsem stříhala v pátek před MIDem, takže v tom problém určitě nebyl ....ale pro příště zkusím pouvažovat, jestli by to pomohlo, kdyby je ten gel zpevnil .... no ale asi musím počítat s tí, že letos v létě s nohama moc parády neudělám ....
Teď mám jen fakt obavu, jak dlouho tenhle stav bude přetrvávat- než budu schopná normálně obout boty a normálně jít, aniž bych syčela bolestí ....doprčic, zatracené tenisky .....