Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Přivolání

Autor Téma: Přivolání  (Přečteno 20436 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Míša

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Souhlasu: 0
Re: Přivolání
« Odpověď #45 kdy: Leden 21, 2008, 11:37:36 »
Dík Leňo. No kdyby někdo nevěděl tak je to kříženka tuleně(to když mi cpe ráno hlavu na postel,uši má na krku a tak je videt jen fousatej čumák a oči),ledního medvěda(to ta běloba), netopejra (uši má jak letadlo) .... no prostě celá zoo O:-). Je to ale starej bufeťák a když s ňou du sem tam po městě tak by mi svým kukučem beztak něco vyžebrala. Na dogtreku se ale potkává ledaco za stvoření,ne? na škole sem viděla křížence vlkodava s ridžbekem a labradorem, nebo jezevčík s ohařem je hustej. to ta moje dopadla ještě dobře  ::)

Julča

  • Host
Re: Přivolání
« Odpověď #46 kdy: Leden 21, 2008, 17:08:59 »
Míšo,

jestli máš křížence alaskána, tak holt musíš se svobodomyslností počítat... Brala sis zvíře, které je plné energie a je samostatné... Doporučuju Ti s ní trénovat v postroji (canicross, bikejoring, skijoring atd.)... Jasně že jde i takového psa přimět k ovladatelnosti, ale tím ho omezíš mnohem víc, než když se může v postroji "vyřádit"... Máme dva maliňáky a jednoho haskouna... Když se vracím z procházky domů, na chvilku haskouna pustím na louce s ostatními. Jak je unavený z výletu, drží se nás. Ale kdybych tam na té louce chvilku setrvala, taky se asi vydá někam na vlastní pěst. Jestli je to tvoje zvíře mladé, potřebuje pohyb, práci - a mnohem líp uděláš (pro svůj klid, pro okolí a nakonec i pro svou fenku), když ji "vyběháš" v postroji... Bez rizik, bez nedorozumění mezi Tebou a severskou palicí, bez pocitů bezmoci... :-)

Offline Míša

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Souhlasu: 0
Re: Přivolání
« Odpověď #47 kdy: Leden 22, 2008, 15:59:50 »
No je to fakt, ale co se poslušnosti týče dost sem už zvládla,umí i náký blbosti z dogdancingu a baví ju agility.všechno dělám spíš pro radost a proto aby se zabavila. někdy je fakt supr ale venku je to katastrofa. Vím že má dost velkou samostatnost v povaze ale nechci z ní mít psa kterej bude jen lítat na postroji a doma ho hodím do kotca a nebude o mě vědět. Ale moc dík za názor.Dost lidí mě totiž radí všelijak a mý výmluvy na plemeno neberou vážně tak su ráda že mi to někdo potvrdí, že to neni hafan na tyhlety blbiny ale na mushing.Dál se budu snažit aby byla kontaktní ale už si vyhledávám trasy na postroj,kde se vyřádí.

Andrea

  • Host
Re: Přivolání
« Odpověď #48 kdy: Březen 31, 2010, 22:28:30 »
ahoj tak to já mám doma zabijáckou kombinaci Bígla a Akitu inu a dost si užívám stále si na mě něco vymýšlí a honí zvěř aj. takže všem co tohle prožívaj hodně úspěchů přeji je to hodně těžký je to odnaučit  :(

Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Přivolání
« Odpověď #49 kdy: Březen 31, 2010, 22:45:56 »
tak to bych moc chtěla vidět fotky!

Offline Toby-team

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 30
  • Souhlasu: 0
Re: Přivolání
« Odpověď #50 kdy: Duben 15, 2010, 09:05:56 »
K přivolání bych toho mohla taky navyprávět ;)
muůj první hafan byl taky bígloušek a musím potvrdit to časový pásmo kolem 48hod.-ale byl naprosto úňaněj ;D
Teď mám výmara a je to lepší,na výcvik. táboře nám s tím hodně pomohli.Učila jsem vždy s pamslkem(nejlepší je buřtíček >:D) a strašně moc udělá perfektně provedená pochvala,kdy vysokym nadšeně pištivym hlasem dáte najevo,jak moooooc jste šťastní,že se hafan uráčil.
Toby je z toho potom taky unešenej,hubu od ucha k uchu....pravda asi při tom vypadám jak psychicky chorá leč

účel to plnía i ty buřtíky se po chvilce odbourají a psisko si chodí jen pro to moje nadšení ;D
Ale bez problému rozhodně taky nejsme.... Máme strašně velkej akční rádius! Tiše závidím těm,kterýchšto pes pobíhá v okruhu max.5m od páníčka.
Toby lítá tak daleko,že je mi občas mé nadšení a zápal pro věc na dvě věci :P
« Poslední změna: Duben 15, 2010, 09:26:11 od Toby-team »

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: