Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 úvaziště pro děcka

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Seriál MČR

úvaziště pro děcka

(1/7) > >>

MartinD:
Milí pořadatelé,
nějak jsem to nestihl probrat s vámi osobně na trecích, tak házím laso sem...

Několikrát jsem letos slyšel: nepojedu, protože nemám hlídání, nebo: přijedu, ale hned po dojítí musím odjet, protože jsem jinak nevyřešil hlídání…
Tak mě napadlo, po zkušenostech jinde, jestli by bylo reálné domluvit se na „úvazišti“ pro děcka. Prakticky, organizátor by domluvil nějakého mlaďocha (studentka stř. pedagogické školy, skautský vedoucí apod.), případný zájemce - rodič závodník zaplatí smluvenou cenu za hlídání, najezení, uložení (bude-li potřeba) a vybraná suma půjde hlídači jako odměna (za jídlo samozřejmě do hospody :) ). Proč? Aby určitá skupina dogtrekkařů mohla na závody a organizátor měl tím pádem větší účast…

určitě to už někoho napadlo, někdo o tom určitě přemýšlel, někdo to možná i zkusil... sem s názory ;)

littlecake:
Milé organizátorky a organizátoři,

určitě v to rozjetém vlaku při zajišťování povolení, zázemí, ... organizace DT, sponzorů, ...  máte prodlevy a nevíte co s volným časem  :)

Jeden tip ode mě - taky někdo občas němůže, protože ho nepustí manželka, ... Pokud by bylo ve vašich silách pro takéto manželky zajistit program /návštěva nejbližšího hypersuper, ..., psychologa, avonlejdy, .../, tak by mohla být vyšší účast závodníků. :)

Aby nedošlo k mýlce, určitě nevyužuji 8-)

Psymorf:
no teda tak teď nevím co je horší
hlídat ehm čilé a divoké dětičky a nebo umíněné protivné manželky
to chce oboje pochovat nad plynem nasledne svazat do kozelce a hurá na trek

ježura:
Sposta z nás má stařičké rodiče, pro které je potřeba taky zajistit hlídání, jinak nemůžem dojet... prosím pořadatele o zřízení polní LDN!  ;D

ježura:
PS: Ty vole MartinD: Takovej ses mi zdál od pohledu sympatickej, dokonce by se dalo kluku říct, že ses mi líbil... Ale jak tě tak (nejen tady) čtu, asi bude po lásce :-D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi