Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Líbilo se

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Krkonošská tlapka

Líbilo se

(1/2) > >>

MartinD:
Dík moc, velmi povedená akce ;-)
Krásně jsem si rochnil v těch romantických sračkách...

bonec:
Počasí zas předvedlo jak dokáže proměnit trať - místo kochačskýho ráje nechutný peklo.. a pak stačí aby vykouklo sluníčko a všechno je zas přenádherný. Trať byla dozajista pod a za tim všim humusem úplně dokonalá, dokonce jsem ochotná uznat že i na tý ******* polský modrý určitě bejvaj úžasný výhledy - když je něco vidět :D. Moc se mi líbily úseky vlastního značení, takovej Zelenej Důl byl prostě úžasnej (zrovna nepršelo :) ). Shrnutí: pokud vytěsnim 20 km úsek mezi 34. a 54.km tak to bylo parádní, děkuju moc :)

Maya:
Taky moc díky pořadatelskému týmu!!! Při troše fantazie opravdu nádherné horské výhledy ;-) a Sněžka v mlze a ten bordel na česko-polské hranici taky měl něco do sebe :-D Těším se na příští rok do Jizerek a tady je pár fotek:
http://mayapaya.rajce.idnes.cz/Krkonosska_tlapka_2014/

Kuželka:
Bezva akce. Super trasa. Zelený důl mi také učaroval. Černohorská rašeliniště jsou již od dětství mojí oblíbenou destinací - jen ne v takovém počasí (svině klouzavý) Rýchory jsem neznala, beru to jako typ na výlet s rodinou..... a tak bych mohla jmenovat téměř všechny úseky trasy. Pořadatelům velké díky.

littlecake:
Díky za pěknou trasu bez kufrů, přeci jen ten žlutý značkař není všude nametený...
Kolik bylo těch schodů na Sněžku? Proč většina z nich vycházela na levou nohu 8-) ?

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi