Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
Poděkování 2014
Biluska:
Jo a s tou placatkou tam někdo chodil a sháněl majitele, ale bohužel už jsem zapomněla kdo to byl :-(
Ondřej:
Ahoj,
díky za krásný závod, pro mne zatím snad nejlepší. Kvalitní mapa (přesto jsem bloudil), krásná krajina i počasí. Líbí se mi, že to není bráno 100% závodně a vážně. Příště zase!
Protože bylo fakt nádherně, dost jsem fotil. Výsledek zde:
http://elbeteinitz.rajce.net/2014-06-06_-_08_Zde_jsou_lvi
Honza_Monty:
Biluško díky za bleskové vyvěšení výsledků. Byl to fakt fofr. Akorát jste mě urychlili asi o 70 minut, ale mně to nevadí ;o))) (měl jsem to za 24:34)
P. & G. N. R. J.:
Záchranné balíčky se hodily, díky nim jsem se dozvěděl, že embéčko slaví 50 let-viz svět motorů a neumřel jsem hlady, mrkev na nedělní snídani mně ušetřila hrabání kořínků :)
Biluska:
Honzo promiň, to byl úplně obyčejný překlep. Jsem se přehlídla o řádek a napsala ti Čestmírův čas. Počkám až někdo najde další chyby a pak to opravím všechno naráz :D
Pitris - kdyby jsi byl rychlejší tak jsi mohl mít i tatranku. Takhle na tebe zbyla akorát mrkev.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi