Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Poděkování 2014

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi

Poděkování 2014

(1/5) > >>

Psymorf:
No mám dojem že termín zvlněná a mírně nakloněná rovina zase dostal nový význam ;-p
Každopádně dík za super trek  ;D :D

a slíbené fotky pro nás doprovod Jarda + Aron
https://docs.google.com/file/d/0ByHlssz-Er8wbVJkcGpoaDQ5cjA/edit

P. & G. N. R. J.:
Díky za další parádní akci Bilušce a celému jejímu týmu za již tradičně netradiční akci, krom dvou kopečků pohodovka,krásné tři bivaky,semtan nějaký ten rébus, SOS balíček a srandička :-)

S.& B.B.B.A.:
Díky. Lefy nám tentokrát ukázaly široké obzory (místy dokonce dvakrát), v neposlední řadě ty matematické.
Takže:
O 5 - VA

Biluska:
O5 - VA
Opět vražda?

Pitris - našla jsem tu vůdů panenku oběšenou na švihadle :D Tohle si teda vyřídíme :D

BadBoyTeam:
Parádní dogtrekking. Líbilo se mi na všech pěti letošních oficiálních akcích, ale trasa téhle konečně přesáhla převýšení 3 000 m (dle mého výpočtu cca 3 350 m) a dřina ve stoupáních za ty nádherné výhledy a horskou přírodu opravdu stála. Do toho perfektní práce organizačního týmu, který byl nonstop k dispozici v zázemí, ale velmi často jej bylo možné potkat i na trase závodu, což nebývá samozřejmostí. Vtipný a jasný itinerář ve formátu několikastránkové brožury, velké množství kontrolních bodů, záchranné balíčky, pojízdná občerstvovačka, svižné vyhlášení výsledků… zkrátka bylo vidět, že ze sebe celá organizace vydala mnoho energie, aby nám tento prodloužený víkend utkvěl v hlavě. A utkví tam dlouho! Díky.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi