Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Krušnohorský dogtrekking
Poděkování
P. & G. N. R. J.:
Díky za další nádherný zážitek, Krušné hory ukázaly tentokráte svoji přívětivou tvář, počasí jak malované, dvě bouřky se přehnaly kus od nás, třetí jsme si vychutnali v knihovně :) Parádní příroda, 95,5 km kochání, přívětivých hospůdek, lidiček a dobrého jídla, takhle jsem se na treku snad nikdy nenadlábnul :) Krásné časné ráno kolem Flájského kanálu, rozsáhlé louky a pastviny s dalekými výhledy... Jedíné smutné bylo, že to skončilo :) Lucko, Andrejko, všichni zúčastnění, čtvernožci naši, přírodo.... díky vám :)
JARČA:
Krušky nezklamaly, taky děkuji za krásných 55km :D trasa byla fajn, zabijácký stoupání na začátku, výhledy s bouřkou uprostřed a zabijácký sešup na konec. Došly jsme, takže supeeer :D
Jami:
Ještě jednou moc děkuji za krásný trek ... ... v sobotu jsme vyšli kousíček midařům naproti, tak tady pár fotek ;-)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.263742663798446.1073741839.225639817608731&type=3
vendi:
Jo, bylo to fajn, hezký počasí i trať, díky organizátorům za hodně práce. A na těch fotkách vypadají i midaři spokojeně :-)) Takže výjimky naštěstí stále potvrzují pravidla.
Jana a Deny:
My jsme také moc spokojeni a děkujeme pořadatelům a všem, kteří nám svou přízní dopřáli krásné putování. Teda unaveni (mimo Bači) jsme, ale před krmením jsem skákal a tlapky mám, že jsem byl podle potřeby na předek obouván, v pořádku ... nekulhám. :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi