protože se pořád sama sebe ptám, proč se mi tyhle věci stávají jen a pouze na Kruškách.
Tak to máš spíš štěstí řekl bych
, protože co si jen já pamatují a to se nemotám u dogtreků zase tak dlouho, tak s problémem "skutečné" délky tras se bojovalo mnohokrát a z mnoha důvodů a také se o tom hodně diskutovalo.
Když už se to tedy zase začalo řešit, tak by mě opravdu zajímalo, jaká "odchylka" je tedy ještě únosná. A to oběma směry, protože když to bude kratší, tak si zase může někdo stěžovat, že jel zbytečně a že na akci která má o 10-15km méně by se netrmácel takovou cestu.
Takže by mě jako admina zajímalo:1 - když bude v propozicích napsáno, že trasa má
cca 40km o kolik to tedy ve finále může být 30,35,45, 50...
2 - jak to jednotně uvádět do propozic, jestli vůbec uvádět nějaké "cca", nebo uvádět třeba rozmezí, tedy trasa bude mít minimálně 30km a maximálně 50km respektive 30-50km.
(u klasického dogtreku podle pravidel je aspoň minimální hranice jasná, ale u těch kratších akcí?)
Pokud se vymyslí nějaké rozumné řešení, můžu se pak pokusit s pořadateli domluvit, aby to tak jednotně používali a bylo to přínosem pro všechny (nebo alespoň pro většinu...)
No a pro odlehčení z filmu Jáchyme hoď ho do stroje -
citace docenta Chocholouška: ".... takovéto politování hodné omyly se nám stávají maximálně............2x za 10 let!!!"