Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Nekompetentnost pořadatelů Krušnohorského dogtrekkingu

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Krušnohorský dogtrekking

Nekompetentnost pořadatelů Krušnohorského dogtrekkingu

(1/10) > >>

Witko Sapa Ha:
Musím zde vyjádřit absolutní nespokojenost s organizací Krušnohorského dogtrekkingu. Místo plánovaných cca 40 km uvedených v propozicích MIDu účastníci teprve při příjezdu zjistili, že závod bude dlouhý 54 km!!! Do závodu investuji jako každý spoustu peněz, času a úsilí a ráda bych se podle propozic rozhodla, na které treky pojedu. Jedním ze základních kritérií výběru je délka závodu. Už jsem s organizátory Krušek měla problém před lety na longu, kdy závod byl místo 85 km psaných v propozicích 106 podle navigace. Je vidět, že stále se nic nezměnilo a tito pořadatelé treky opravdu nechodí.

Witko Sapa Ha:
Kemp byl taky nehorázně předražený, dvě noci ve stanu za 450,- - mimo sezónu!!! (platí se za auto, za stan, za psa, za člověka, za sprchu..) Ještěže po nás nechtěli nic za vzduch, co jsme jim tam vydýchali  :)

P. & G. N. R. J.:
Bláááá bláááááá blááááá  :P ;D 8)

P. & G. N. R. J.:
A před deseti lety mě vyhnali z hospody bestie....

Vojta s Bertou:
Lucko, možná zaměňuješ atletiku a dogtrekking. V charakteristice DT se dočteš, že se jedná o extrémní sport. Mně se naopak trek moc líbil (šel jsem longa), i když se občas šlo po naučné stezce, kterou ještě nevyznačili a tak byla jen v mapě. Tyhle překvapení zážitky jen umocňují.
Pořadatele považuji za kompetentní a velmi zkušené, nevodí nás za ručičku a mně se to tak líbí. Tak se je prosím nesnaž otrávit a buď ráda, že trek zorganitují

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi