Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Po stopách Toulovce
Poděkování
Psymorf:
Teda to byl naprosto super trek, jak uz nekolikrat padlo nasadili jste laťku sakra vysoko a nevim nevim jak nekdo dokaze prekonat bivak v pronajmutem hrade, plus ta super drevena budka vedle hradu s lidovýma cenama, tomu rikam naprosto perfektni zahajeni trekove sezony, pokud to tak pujde dal, ceka nas perfektni rok 2014 ;-p až budu potřebovat objednat super pocasi tak se na vas obratim ;-p
;-p Moc díky ;-p
Pete:
Gratuluji a děkuji celému organizačnímu týmu za skvěle zvládnutý závod.Organizace byla vzorná(nepamatuji si mítink,který by začínal na minutu přesně :)),trasa krásná,počasí na jedničku a zákl. tábor na úžasném místě.Bylo to prostě super a moc jsem si to užil(až na sobotní bolehlav :)).
P.S. Na ranní UNO s organizátorkami jen tak nezapomenu :D
Vojta s Bertou:
První dogtrek sezóny 2014 byl špičkový. Od pořadatelů vše promyšleno do detailu a připraveno, to jsem od premiéry Toulovec týmu nečekal. Inteligentní stručný itenerář, kvalitní mapa, výborně navržená trasa a perfektní počasí (tady asi bez přičinění pořadatelů). Třešnička na dortu byl hrad košumberk, kde jsme přespali a pochutnali si na připraveném občerstvení. Moc se nám na Žďársku líbilo a držím Toulovcům palce, aby jim elán vydržel i do příštích let - už teď se těšíme na druhý ročník
Vojta s Bertou:
koukám, že jsem založilim 3x stejný téma... Tombru, šlo by to sloučit? Díky
Ruffian:
Jsme opravdu rádi, že se Vám náš trekk líbil:) Dali jsme do něho všechno, co jsme mohli. Vaše kladné odezvy nám dělají ohromnou radost a jsou pro nás největší odměnou!:) Peťo... odveta v UNU určitě bude!:D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi