Ahoj všem,
díky moc za tak úžasnou zpětnou vazbu. Obrovská motivace do dalších ročníků. Určitě se s Toulovcem v příštím roce potkáte :-)
Poděkování patří úplně všem účastníkům, opravdu obrovseké DÍKY DÍKY VÁM VŠEM, byli jste úžasní a atmosféra na našem Toulovci byla díky tomu absolutně pohodová. Tolik svělých lidí, co se koncentrovalo na jednom místě…. bomba. Přihlášených 230 účastníků, téměř všichni vystartovali. Jen 4 longaři nedorazili do cíle… Po vašem odjezdu byl všude pořádek, žádná stížnost, všichni byli ukáznění, vstřícní, usměvaví …..
A také musím tímto podpořit našeho "moderátora". Petr (náš velmi dobrý kamarád), který se ujal moderování přijel akci JEN ozvučit. Ale když viděl, jak lítáme jako fretky a jak jsem za celé 4 dny téměř bez spánku už tak se silami v koncích, řekl úžasnou větu "a tak chceš, abych to moderoval já, místo tebe?"…já neváhala a hned řekla ANO ANO ANO, to by jsi pro mě udělal? … A on "jasné, ale nejsem moderátor…". Bylo to 15 minut před vyhlašováním. Dostal 10-ti minutové školení, co je dogtrekking, jaké to má kategorie apod…. Byla to rychlé operativní rozhodnutí.
Já mu tímto naopak chci moc poděkovat, nám se to moc líbilo, já bych to tak nedala. Máme i zpětnou vazbu, kdy byli někteří právě přímo nadšeni tím, jak se toho ujal, i když o tom nic nevěděl, mělo to takovou zase jinou "atmosféru", než mají jiná vyhlášení tohoto typu a my se vždycky chceme lišit a nespadnou do všednosti. Já osobně jsem z jeho výkonu byla nadšená, ale samozřejmě každý může mít svůj a hlavně jiný názor. Jen poprosím, buď te k němu shovívaví, nám pravdu moc pomohl.
Petra od Toulovce