Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Mazadla :-)

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Všeobecně

Mazadla :-)

(1/3) > >>

ježura:
Už pár lidí si objednalo na Toulovce různý mazadla na svý bolavý nohy (Maratonec, Devatero kvítí...), pupálkový oleje atd. pro pes... Pokud by ještě někdo něco chtěl, ať jste nebolaví, krásní a voňaví , tak mrkněte na http://www.eshop-rychle.cz/obchudek dovezu (zaškrtněte osobní odběr a do poznámky mi napište Toulovec, ať v tom nemám chaos) Nemám vše skladem, tak objednávky na Tolouvce do 19.3. (ať stihnu 100% objednat co mít nebudu). Jdu jenom krátkou trasu, takže se budu vyskytovat od pátku do neděle, tak se hlasitě hlaste!
PS, doufám, že mě zlý admin nekousne za nekalou reklamu, pokud jo, příště mu namíchám pro tchýni něco spešl :-D

ježura:
Na Jednookého opět možnost dovozu rozličných mazadel a olejů použitelných na člověky i na psy od firmy Saloos. E-shopové ceny, ušetříte poštovné. Do objednávky dejte osobní odběr a do poznámky dovézt na Jednookého, ať v tom nemám chaos. Díky. Budu tam po celou dobu treku, tak se uvidím a mám možnost předání se všemi. Objednávky prosím do 4.5. (nemám vše na skladě!)
www.prorodatozaridi.cz

Jana a Deny:
Lenko, pepřák na zlé tlamouny by na skladě nebyl ? ....  ;)

ježura:
Na zlé tlamoury máš hole v ruce, tak je neváhej použít !
Kterej zlej tlamour se na ty tvoje malinký, hodný, něžný a nevinný pejsánky zase škaredě podíval?

ježura:
Na Šeráku nebudu, ale vysílám tam Ježka jako ochutnávače piva a obchodního cestujícího... takže pokud někdo něco chcete, stačí říct. Prosím objednávky do 21.7. 2014!!!!!!
http://www.prirodatozaridi.cz/

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi