Honzo, jednu sadu kleští máme koupenou (Pohoda).
Zámek je asi k ničemu, letos na Beníkovi šlohli kleště i se zámkem (jak na motorku), možná právě proto že ten červenej řetěz byl nápadnej, maskujem kleště na špagátku někam do listí a zatím přežily všechny...
Za sebe si myslím, že kleště jsou nejlepší způsob kontroly, ale některé treky mají kontroly razítka, nálepky nebo živé osazenstvo...tak je otázka jestli to chtějí měnit, uvidíš co ostatní na to.
Mapy nejsou špatnej nápad, líbilo by se mi přijet na trek, nafasovat mapu a nemuset ji shánět
Aktivitě se meze nekladou! Pro mě jako pořadatele není problém ti poslat hranice dané oblasti, pokud se budu moct spolehnout, že mapy dodáš, tak to nemá chybu. Zase na druhou stranu většina lidí už mapy oblastí kde se pořádává trek už má z minula...
S tím sponzoringem...firmy ti dají pytle pro vítěze a těma vzorkama jim vlastně děláš reklamu, takže jedno bez druhého moc nejde... Kupovat ceny pro vítěze ze startovného je nereálné, sponzor často zaplácne i fakturu za medaile nebo tak...
Navíc já si vždycky víc zakládám a dávám záležet na taštičkách pro "bezejmenný dav" než na cenách pro vítěze...záleží na úhlu pohledu.
Jizerky a Krkonoše můžou být paráda, už se těším!
PS: Studie na téma "jak odrbat pravidla dogtrekkingu" mě taky rozveselila