Zcela upřímně - chápu, že pro některé je problém přijet už ve čtvrtek - třeba učitelé jsou dogtrekkově takřka zaříznutí. Každopádně s navrženým systémem od Jenny - dva starty a dva meetingy za Tlapku nesouhlasím. Prostě nás je málo na to, abychom zajistili meeting a starty pro XXX lidí, kteří přijedou v pátek a budou chtít stejné odbavení, stejně kvalitní meeting a start jako parta před nimi. Už kvůli tomu, že v pátek večer a v noci je na horách nejvíc svozů mrtvol. Nebudu dělat experimenty na úkor hladkého průběhu celého závodu, když na to nemám lidi.
Navíc - již dříve se to dělalo tak, že pokud někdo nemohl přijet ve čtvrtek, použil telefon či email a s pořadatelem se po uvedení důvodů domluvil.
Nejsem proti tomu, když mi někdo dá vědět, že ve čtvrtek opravdu přijet nemůže, ho vypustit v pátek večer (úměrně omezením trati) či v sobotu ráno. ALE S TÍM, ŽE JEHO ČAS BUDE STEJNÝ JAKO POSLEDNÍ ČAS STARTU - tedy cca 9 ráno pátek. A nebude po mě chtít organizovaný meeting, start a pod... Prostě dostane mapu a ahoj, start zapsán máš. V rámci zachování stejných podmínek. A neoperujte, že lejt mohlo začít až večer. Fakt je ten, že kdyby bylo krásně, tak šli krásným všichni a večer zmokli taky všichni. Ale pokud by někdo vystartoval pěkně za sucha večer s časem startu večer, zatímco tou dobou už všichni klepali kosu, bo nejdřív zmokli a pak zmrzli, tak i když body nesbírám, tohle by mě jako mrznoucí zmoklou slepici celkem štvalo. Když bude mít start z pátku ráno a fyzicky vystartuje až večer, je to jako by si někde dával po cestě odpolední bivak, což může každý účastník a rovnost podmínek zůstane zachována.
Je to určitě téma k diskuzi na prosinec, ale za Tlapku - starty v jinou dobu pouze po individuální dohodě a se startem zapsaným z pátečního rána.
Pro Ufonku - pokud míníš startovat opravdu ve středu, halda Kleští a tlapek tě nemine