Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Trek na konci světa v roce 14

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Dogtrekkingové akce v ČR

Trek na konci světa v roce 14

(1/4) > >>

bonec:
Přátelé mí dogtřekařští, mam na vás jednu zásadní otázku. Ráda bych pro vás na příští rok, na srpen (který je trekově poněkud plonkový), připravila trek po CHKO Slavkovský les (Bečov nad Teplou, Loket..). Klasický long + nezávodní mid, mimo MČR. Převážná většina z vás to k nám ale nemá zrovna co by kamenem dohodil... tak se vás radši rovnou zeptám, ať mám představu pro kolik z vás by to bylo lákavé (předevšim kvůli zabukování kempu, mám ho předběžně zamluvený, ale během podzimu je potřeba nahlásit přibližný počet lidí - prázdniny jsou dost švikaný). Tak se prosím vyjádřete :)

Psymorf:
Že by jsme se podívali do neznámých končin, jsem pro ;-p

Jana a Deny:
Jó, dám si MIDa s bivakem, vystartuju s longařema, tak jak jsem začínal na Otovi v roce 2008.... :)
Slavkovský les....tam my dohodíme dobře, možná i dohodiny.... :D

David a Brixolína:
PRO NAVRH :)

samurajtt:
Ahoj. My se také rádi přidáme. Tam naše noha ještě nevkročila....;-):-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi