Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
poděkování 2013
Psymorf:
Teda gratuluji tomu kdo objednával počasí, sice jsem místy nadával že jsem až upečen ale furt lepší než zmoklej, trať paráda, lví trika super, slabikář poučnej, kufrování jsem si až na vyjímky odpustil asi jsem se poučil z loňského roku.
P.s. kacířská myšlenka všimli jste si jak lvů sluší turistické, lázeňské a ostatní značky ;-p hned se jde líp ;-p jen tak dál.
Tak ještě jednou díky a za rok repete
littlecake:
Zdar a pořadatelům dík za super dogtrek. Napočítalo mi to na longu převýšeni 3300m. Nevím jestli je to možné a ani jak jsem to dokázal, když dnes mám problém vyjít po schodech blbé 3 v.m. Asi to bude tím, že mě tahal pes a dnes se celý den válí.
Biluska:
Teda gratuluji tomu kdo objednával počasí, sice jsem místy nadával že jsem až upečen ale furt lepší než zmoklej, - tobě se člověk fakt nezavděčí :D :D :D
kacířská myšlenka všimli jste si jak lvů sluší turistické, lázeňské a ostatní značky ;-p hned se jde líp - jj, LMTZMSNMMP :D
Pár foteček je tady - http://biluska.rajce.idnes.cz/Lefi_2013 , fotky z vyhlašování budou později.
bonec:
Parááááda to byla přátelé, parááda! Trať nádhernejma místama, i takovejma kam by člověk jinak opravdu nevkročil, páč tam prostě nevede cesta... ale přesto bez bloudění. Nevěřila jsem že to kolem Bruntálu může být tak hezký. Počasí úplně luxusní, knihovny na správnej místech a o zábavu postaráno kvalitní literaturou která vydržela být napínavá až do cíle. Dík!
Boudicka:
Děkuju Lefum za pohlidani haveti, za důkladně vyvenceni alaskanu a Bilusce za odvoz do Bruntále za ranního kuropeni na vlak. ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi