Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
Doprava 2013
bonec:
Ježiš to bych si nedovolila ani naznačit.. Čuvač je samozřejmě maximálně skladný, to mé auto je jen pro přepravu naprosto nevhodné, zcela minimalistické, až tak že nepojme Ájušku pod nohy! :D (ale jestli jí dokážeš do fábie naskladnit, no problem :) )
bonec:
Obsazeno :)
Michal a Greisy:
Ahoj,
jedu ve ctvrtek odpoledne z Prahy (Strasnice). Misto pro cloveka s batohem a psem urcite bude, kdyby mel nekdo zajem.
JARČA:
zdravím všechny..právě nám vybouchla doprava, kdyby měl někdo místo pro mě a psa, v pátek odpoledne, budu moooc vděčná..prosím, prosím, smutně koukám..můžu někam dojet vlakem..Ml.Boleslav, Praha..nejspíš i jinam..nechce se mi být doma :(
Boudicka:
Jarča: Ahoj,
já jedu v pátek ráno okruh Lefy - Mimoň vet - Lefy. V Mimoni mám být ve 14h, doufám, že nejpozději v 16h budu vyrážet zpět. jedu přes Jičín, Mnichovo Hradiště, tak pokud se dopravíš někam poblíž, naberu tě.
Tel: 774 638 689
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi