Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Aljašský malamut na ADOPCIU

Autor Téma: Aljašský malamut na ADOPCIU  (Přečteno 4286 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Siberian Husky Rescue SR

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 9
  • Souhlasu: 0
Aljašský malamut na ADOPCIU
« kdy: Březen 25, 2013, 13:29:39 »
Bery je 4 ročný aljašský malamut bezPP, ktorý bol 1 rok zavretý na Kremnických lazoch v koterci na družstve, ako riešenie páničkovho odchodu do zahraničia. Od februára je u mňa v dočaske.  Takmer každý deň sa snažíme chodiť na dlhšie výlety, tak sa začína krásne osvalovať. V postroji krásne ťahá, na obojku chodí slušne. Začali sme aj s bikejoringom. Doma sa správa vychovane, je zvyknutý na klietku, a zavýja, iba keď prídem domov, lebo sa teší.
Lepšie sa cíti v prítomnosti žien, s mužmi mal pravdepodobne v minulosti zlé skúsenosti, a na začiatku sa v prítomnosti cudzích ľudí, hlavne mužov, choval agresívne. V socializácii robí ale veľké pokroky, a na ulici sa už nechá pohladkať aj od cudzích a vôbec mu to nevadí. S vychovanými deťmi vychádza dobre.
Je vyšampónovaný, vyčesaný a odčervený, čipovaný, očkovaný a kastrovaný, má vystavený Petpass.
Súrne hľadá nový domov, u mňa už nemôže ostať. Vhodný iba pre aktívneho majiteľa. Na nových psíkov si musí zvyknúť, potom s nimi vychádza bez problémov.

Lenka Bičkošová
Siberian Husky Rescue Slovakia
www.huskyrescue.sk
info@huskyrescue.sk
http://www.facebook.com/SiberianHuskyRescueSlovakia
+421 903 159 422

Offline Siberian Husky Rescue SR

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 9
  • Souhlasu: 0
Re:Aljašský malamut na ADOPCIU
« Odpověď #1 kdy: Duben 11, 2013, 14:36:29 »
Bery má nový domov, môže sa zamknúť.