Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
36°C a 36°C je dohromady 72°
to Dáša : sice nevím jestli se známe , ale pokud by ti nevadil péřák (jen o něco mladší než já....) mám 2 levej i pravej, ale HUMI tepová frekvence asi dobrá (cca v hodně velkým klidu 60, pak i víc anaerobní práh tak za 160 (to víš málo trénovanej chodec) ostatně Poník mě zná dobře tak se poptej... že by jsme vás holky pak s Karlem ňák dovlekli do cíle Venco, se mi zdá že mě asi ještě neznáš, ale až mě poznáš...... zeptej se Poníka chodíme ráno spát až s Jitřenkou O:-)nejseš ty Venca s pytlem? ,. Hele tepová frenkvence super, jo to by šlo, ale HUMI a PRIMA, to fakt nejde dohromady ;)ještě ke všemu mám zelenou barvu spacáku, a protože jsem detailistka tak hledám trekaře se zelenou Primou opačného zapínání. ,ale stejného smýšlení, tj. vyrovnat tepové frekvence Leni, to víš na chlapy musíme romanticky, jakýpak mrkání, to už není v módě , to by jsme byly out, chce to polopaticky vytáhnout na ně tepové frenkvence a hned jsme in . Ale hláška se 72°C-móóóc povedená
Leni, to víš na chlapy musíme romanticky, jakýpak mrkání, to už není v módě , to by jsme byly out, chce to polopaticky vytáhnout na ně tepové frenkvence a hned jsme in . Ale hláška se 72°C-móóóc povedená
to Dáša : tak to mě odlehlo... červená se zelenou je fakt blbost...
á ti nevím, nějak to nefunguje...ani mrkání ani sčítání stupňů...když jsem chtěla naposledy sčítat, tak dotyčný v panice rozříznul vreckovým nožíkem stanovou celtu a prchnul do tmy
Dášo a mě bys nebrala? Mám zelenou primu a když to dáme dohromady, bude tepla na rozdávání
Mylsíš, že by Airin někoho k Tobě do spacáku pustila?
PS: Co to tu řešíte za ... blbiny.
teoreticky to možné je , ale prakticky nevím, páč Jazz vždy bivakuje 1. den tak o 20 - 40 km dál než já... ((pokud se nespolčí s "růůůžovoučkou" (Zelím) a nejsou DSQ)) PS. Né, že by byla tak rychlá, ale má míň zastávek... no jó ty mladý holky...prolítnou krajinou a neví, kde v noci loví sovičky a ráno kde čmeláček pije z kapky rosy etc. ....
No bylo potřeba trochu tu diskuzi odlehčit Tombru ještě že jsi nás nehodil do SEX a TREK
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.