Tak mám připojení i na chatě na soustředění v Beskydech tak si trochu hrají
1.1.08
Zimní běh Bělským lesem má už své samostatné stránky:
www.zimnibehbelskymlesem.estranky.czVečer tam budou všechny fotky ze závodu.
V kat. CC běželi hlavně i účastníci různých Dogtrekkingů a tak jim děkuji že někteři přijeli i z větší dálky do Ostravy a jsem rád že se jim pestrá trať v lese líbila.Tomáš Mrovec ani netušil jak moc běžecký je Bělský les a potěšil mě otázkou tak to jsou ta pěkná místa kde trénuješ a také tím že prohlásil že trasa byla zajímavá a pestrá.Viktor Vlček zase běžel s dvěma psama (jinde by to asi nešlo na CC závodech) a škoda že letos asi nejsou fotky z překažkové dráhy.Rád bych se podíval zpětně jak to všichni zvládali.Je to 4x5 překážek a kdo to běžel ví jak je to těžké v plném tempu absolvovat že?
Milena Benkeová přijela sama až z Brna,ale přišla za ní rodinka z Ostravy tak si v hospodě u Bohuša snad aspoń přes svátky fajně pokecali.Pani co nás obsluhovala měla obrovský strach ze psů,ale nakonec říkala že ji psi v hospodě nevadili a že příště výjmečně se psi zase můžem do jeji lesní hospůdky.
5 nebo 6.2.2008 se poběží to samé na stejné trati (ještě bude co nejdříve upřesněno na stránkách závodu) kde si můžeme opět na pohodovém běhu poměřit kondici s tou svou minuloroční vánoční formou
.