Ahoj všem!!!
Pan Jednooký byl náš první long, který jsme vůbec absolvovali... a bylo to skvělý, perfektní, paráda, prostě nemám slov, jak to dokonalepopsat, to se snad ani nedá, to se vážně musí zažít
Strašně moc děkuju všem, organizátorovi, fakt skvělá trasa, ty výhledy, rozhledny po cestě, zázemí, skvěle vybráno! Děkuju i ostatním spolusouputníkům, kolegům trekařům
Sice jsme to museli na 77.km ukončit, pesan měl fakt příšerný otlaky a odmítal vstát a jít dál, ale i tak se nám to strašně líbilo, úžasná spousta zážitků...pro příště už všechno vychytáme a doufám, že dojdeme až do cíle
co nejdřív stáhnu fotky na rajče a hodim sem odkaz, bude jich hromada...
Měla bych jen jednu prosbu...
Zapomněla jsem si tam bohužel vodítko, modrýho manmaťáckýho amortizáka...stanovali jsme tam vzadu vlevo ještě před bungalovama, červená felda, dvě holky, německá ovčačka s uchem dolu a redtricolorní australák...
určitě tam zůstalo ležet v trávě někde kousek od chodníčku... volala jsem do kempu, řekli mi, že se po něm podívají a ozvou se, psala jsem tam i email..zatím nikdo neodpověděl.
Tak jsem se chtěla zeptat Vás tady, jestli jste na něj někdo někde nenarazil...? Hrozně mě to mrzí, no, kdyžtak koupim nový, ale kdyby se našlo a dorazilo ke mě třeba poštou, byla bych strašně ráda!
Díky moc