Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Poděkování za ročník 2012

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi

Poděkování za ročník 2012

<< < (2/6) > >>

Kajda:
Taky se radim do zastupu dekujicich  :). Krajina nadherna, pocasi pul napul, jen nam chybely hospody. Pro druhou cast mych bojujicih ctyrnohych to nebyly teda uplne idealni podminky - kilo a pul velky jork nekde v trave po kolena na trase delsi 10m, to fakt neslo  :D, ale jinak parada.
Neni pro me zadnym prekvapenim, ze jsem zase dodelana a pudl akcni, ale akce se vyvedla. A hlavne - dosli jsme!!!  8)

Kniga:
Taky se pridavam s podekovanim !
Trat byla fajna, bylo hezke dostat s ena mista, kam by se clovke normalne nedostal (treba pruchod pres tu velkou pastvinu). Znaceni  na zacatku jsme trosku nepobrali (pac jsme blbe precetli cedulku, ze :D), a sli tak kousek asi po trase shortu :D No to se napravilo, par km zachazka a sup zpet na trat! Pak se me jeste podarilo krasne zakufrovat v te vesnici o jednom (nicmene ve skutecnosti o dvou :D) baracich a pak za sestou kontrolou... No tak jsem videla jeste jednu obec z tohohle kraje, ze :D
Kazdopadne diky! A doufam, ze za rok zas!

Petra a Tralalák Team:
I my chceme poděkovat za skvělý trek,i když jsme místní tak z 90% trati jsem na tato místa vstoupila poprvé :-)))Bilu,děkujeme,bylo to super :-) Příští rok se zase těšíme :-)

Mawenzi:
ještě taky přidám pár amatérských fotek z cca 80% midu
http://mawenzi.cz/fotky/fotky_2012/2012_06_02_mid_zde_jsou_lvi_wg

Honza & Wendýsek & Pan Eki:
Přidávám se s poděkováním za super trek :) :) :).

Teď jen rychle pořídit nové botky :).

Honza

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi