Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
Poděkování za ročník 2012
Lenia:
Poděkování za zorganizování této akce. Byl to můj druhý dogtrekking a byl zcela jiný než ve Šlapanicích. Chvílemi jsem nadávala za značení trasy ( problémem byly nálety a poslední kontrolka),ale právě proto to bylo jiné. :)Z mého hlediska velká spokojenost. Nemohli jsme zůstat na vyhlášení ( pracovní povinnosti) a doufám, že příští rok dorazíme. Ještě jednou děkuji, protože dobře vím,že organizování takovýchto akcí se vždy neobejde bez komplikací. Lenka Hájková
Mawenzi:
Já se přidám, ačkoli jsem byla jen na MIDu a musela jsem vzdát, fakt mi bylo líto že zbytek trati si už neužiju... na mou první akci dojmy perfektní, krajina překrásná:)
Tesone:
Ahoj, taky díky. Bylo to super!!!Všechny ty značky, šipky, déšť, voda snad všude...
Moc se mi to líbilo...Tak za rok! Lukáš
P.S.- Nohy se určo zahojí... :-)
ŽufrikTeam:
Libušku jednou zavřou za sprejerství 8) Mapy nebylo třeba, trať perfektně doznačená, jen to občerstvení nám sežral Lef :( Fotoreport ze Lvů http://www.zufrikteam.cz/foto/index.php?/category/74
Psymorf:
tak vynechám li čtvrteční večer, chvilku mi trvalo než jsem pochopil jak to tu chodí (njn já si vždy chtěl zkusit bivak na 6km ;-p) muzu s usmevem na tvari napsat na osoblaze je fakt vše možné vivat super trek, bylo tam fajn, za rok repete.
takže obrovské díky šéfové pořadatelce ;-p a ostatním
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi