Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Mapy WGS do Polska

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi

Mapy WGS do Polska

(1/4) > >>

Loganka:
Ahoj Bilus,

mame shanet ty WGS mapy, nebo je to jen maly kousek a dostaneme ofoceno od vas?

Pises, ze kdyz tak sezenes, tak prosim pripadne si jednu zamlouvam.

Diky Loganka (M.Víla. ;-))

Psymorf:
Taky se přidávám k žádosti o nějaký ten kousek mapy jinak nás budete s charlesem lovit po polsku ;-p ;-p

ŽufrikTeam:
Pokud by trasa vedla hlouběji do Polska než 2 km od hranic, tak prosím také jeden exemplář  ;)  Nebo ideálně kterou oblastí půjdem, ať si to mohu natisknout z webu.

Biluska:
Mapy okopíruju radši úplně všem, abyste mi pak nenadávali, že jste se kvůli mě ztratili. Vy mi beztak nadávat budete, každý rok mi nadáváte, jako kdybych mohla za to, že vás práce s mapou nebaví :p

Mimochodem, o víkendu jsme se při trasování děsně vyřádili. Shodli jsme se  na tom, že kdybysme to měli jít tak někde umřem. Ale vy to půjdete a řikám vám, že to dojdete, jako že já se jmenuju já :D

A ještě jedna dobrá zpráva - mrazírny Nowaco posílají sponzorský dar v podobě nanuků. Kdo půjde pomalu, na toho nezbydou :D

Psymorf:
tak nevím zda se 150 km z toho kus Polskem a cesta rychle trochu nevylučují ;-p

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi