Zdravím všechny trekaře!
(už zase ze zaměstnání, kam jsem se před případnými reklamacemi musel uchýlit)
Chtěl bych vám všem poděkovat za schovívavost a pokoru, se kterou jste spořádali všechny moje palačinkové výtvory včetně těch, kterými jsem se vás snažil trochu "přiotrávit". :-) Marně! :-(
Mezi prvními "pokusy o otravu" byl Roman Habásko, který si přál palačinku s banánem, nutelou a šlehačkou. Ale nějaký šotek mi místo banánu podstrčil do palačinky krásně libový párek. :-o Roman sice něco brumlal o tom, že nemám skladovat banány vedle uzeného, ale vše s úsměvem spořádal a určitě ve zdraví přežil. :-)
Horší to bylo s L'BaHu, která se slovy: "Moravče, ty prase, příště mi tam nedávej tu šlehačku! Jinak je palačinka s párkem moc dobrá." :-) Prsten setřela šlehačku do trávy a vesele spořádala palačinku na slano - s párkem. :-)
Šotek kromě hory marmelády, nutely, broskví a banánů skrmil taky všech dvacet párků! :-x Mezi posledními "otrávenými" byla Dinulka (krásná psí slečna), která hubu nezavřela, dokud v kuchyni voněl poslední párek. Moc jí chutnalo. :-) Nešidí jí snad Gwen? :-x
Taky jsme rozdali dvacet kokotyčinek, jako bonus při zodpovězení soutěžních otázek (např. Jaké je tvoje startovní číslo? nebo Kolik měří nejvyšší hora Krušných hor?) Lucka měla tyčinku v cíli ještě celou - nenakousanou a komentovala to slovy: "Trek byl moc krátký, tak jsem jí nepoužila." :-)
Mějte se krásně!
Podrbejte svoje chlupáče!
A zase se přijďte za deště schovat pod plachtu na palačinkouvou kontrolu do Krušek!
Honza (bez Grini)