Přeji dobrý podvečer! Jak staré přísloví říká "Vše špatné, pro něco dobré!", takže jsem si díky nastalé diskuzi mohl konečně v plné míře uvědomit, ne to jak jsem během posledních DT porušoval pravidlo (lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem o tom nevěděl), ale HLAVNĚ, a to opravdu považuji za klíčové, ohrozil pořadatele, což mi je upřímně líto a za což se jim, pokud to vůbec jde, omlouvám. Mým stylem není ohražovat se a hledat výmluvy prostřednictvím všech možných přestupků ostatních či argumentovat "prošlou" možností postihu. Valnou část oprávněné kritiky tedy přijímám a uznávám své přestoupení. Jelikož osobní zodpovědnost ctím a vyvozením důsledků se nevyhýbám, tak jsem s připojenou omluvou požádal organizátory o dodatečnou DISKVALIFIKACI. V tomto kontextu jsem z důvodu, abych dále neohrožoval zejména budoucí činnost pořadatelů, požádal webmastera dogtrekkingového fóra i o vymazání mého příspěvku, což ale žel nevím, zda-li je technicky proveditelné. Zároveň akceptuji a jsem srozuměn i s tou skutečností, že se nemohu oficiálně zúčastňovat Mistrovství České republiky v dogtrekkingu. Ještě jednou se tímto pořadatelům omlouvám, doufaje, že jim následně kvůli mému přístupu v rozporu s pravidly nevzniknou žádné následné potíže. Četnyčtí braši Ravnogorac René a Divočáci!