Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Poděkování 2012

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Šlapanický dogtrekking

Poděkování 2012

(1/5) > >>

Jana & smečka:
Díky pořadatelům za skvělý úvod do další sezóny! Nová trasa byla skvělá - naprosté minimum asfaltu a skvělé značení! A i pár knihoven se po cestě našlo :) K tomu ideální počasí pro psy :) Co víc si přát :)

Johule:
I já moc děkuju za supr trek. Ač jsem na něj vyrážela s optimistickou představou, že tohle je přece celkem krátký a pohodový úvod do sezóny, dal mi nečekaně zabrat. Navíc jsem nějak nebyla vybavena na takovou zimu, jaká byla v noci a tak jsem si poprvé zkusila cestu téměř nonstop - nezapomenutelný zážitek, i když jinak asi zůstanu věrná svému pomalému kochacímu tempu. Velké díky za organizaci (minimum asfaltu a krásné značení chválím taky) a těším se za rok:)

Majka:
Také se přidávám s poděkováním.
Byla to moje vůbec první akce - šla jsem MIDa a to vycházkovým tempem :-) Krásně značená trasa, úžasná kantýna, pohodová zábava večer.
Opravdu děkuji.

pe3ce:
Taky děkujeme za krásnou MIDovou trať s potůčky a studánkami, za bezvadné značení a velice příjemné zázemí s výbornou kantýnou  :)

Hyena:
Díky za super zázemí a prima trať, i když jsme z ní nakonec viděly jen půlku :-)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi