Já si do báglu dávám asi 6 housek namazaných sýrem a se salámem. Ne že bych je všechny snědl, dělím se při pauzách se psama (chodím většinou se dvěma). Oni mému jídlu dávají přednost před granulema, ale dostávají jen málo ochutnat, hlavní krmení večer před bivakem. Dál mám s sebou nějaké oříšky nebo sušený švestky, rozinky a tak. První den se snažím jít na večeři, většinou se nějaké městečko či větší vesnice najde na cca 45 - 50 km. Pití: první náplň camelbagu cca 2 litry bývá s ionťákem nebo Tangem, na bivak si většinou doplním čistou vodu a nedělá mi problémy zmiňované Petrou. Když je vhodná příležitost, prostřídám tento nápoj pivem, ale žádný velký nalejvání, tak jedno dvě piva a jde se dál!
Sobotní snídani se snažím nakoupit v obchodě, většinou se pr trati nějaký najde. Tam podle chuti: rohlíky, rybí salát, musli, tvaroh, ovoce ... na co mám chuť, ale ne toto vše dohromady.
Jen neudělej chybu kterou jsem provedl na svém prvním DT (Krušky 2007). Říkal jsem si 100 km a dva dny, času dost a vzal jsem půlku chleba, kus špeku a že si to při pauzách budu krájet. Myslím, že jsme měl s sebou i prkýnko! Takže času na přípravu při DT mnoho není a určitě se vyplatí připravit si vše zabalené a hotové, jen to sníst
V+B