Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
Long a Extreme long
Biluska:
jo jo, jsem tak kdysi měla na Gulaku polské děcka, které se pořád dožadovali, že chtějí jít do sklepa. Já furt nechápala co chtějí proboha dělat ve sklepě, notabene když v tom baráku ani žádný není ;D . Až slovník prozradil, že sklep=obchod ;D ;D
Hyena:
--- Citace: honza khp Únor 24, 2012, 10:02:52 ---No s polštinou je občas sranda. Jednou při orienťáku na CZ/PL pomezí si to běžím po lese a najednou na mě nějaký nervozní Polák huláká "Ktoru pan šukajet?".
--- Konce citace ---
JJ, tohle jsem zažívali na prvním stopařském semináři v česko-polské sestavě. Když tam jedna velmi jemná a něžná blondýnka oznámile, že vyráží " šukat psa"...lehli češi všichni ....ovšem ona pouze vyrážela vyzvednout si psa z odkladačky a následně vyrazit na stopu :-) Ve finále jsem z toho měli každovečerní zábavu nad flašou zubrovky,kdy jsme porovnávali české a polské termity :-)
Gwen a Dinulka:
Na nádraží v Ostravě čekají Čech a Polák na vlak.
Čech pořád nervózně obchází tabule, kde naskakuje zpoždění a Polák se ho ptá:
" Pán šuka meškanie ? "
A Čech:
" Ne, pán mešká šukanie ! "
>:D
Hannnz & Pedy Coober:
Gwen to zabila :). Nejlepší bylo, na Przesiece, když tam všichni "šukali drogy"...
Biluska:
Lefi jsou dotrasovaní, povolení sehnané, všechno připravené :up: Malá ochutnávka z trasování tady - http://biluska.rajce.idnes.cz/Trasovani_Lvu_2012/ . S velkou radostí se chlubím, že se nám podařilo minimalizovat asfalt. Nejdelší asfaltový kus má cca 4 km, celkově ho nebude víc jak 15-20 km. Bohužel jsou tím vyeliminovány i prakticky všechny knihovny. Abych zmírnila vaši žízeň udělám na trati občerstvovací stanice místo knihoven :D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi