Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Long a Extreme long

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi

Long a Extreme long

<< < (3/7) > >>

Biluska:
Prosím vás, nemáte někdo fotky z toho starého, německého hřbitova v Pelhřimovech přes který se šlo první dva ročníky? Je to ten s tím rozbitým kostelem přímo na hranici. Ten hřbitov už bohužel neexistuje, začalo ho "opravovat" hnutí Duha :-((( . Moc nutně potřebuju ty staré fotky, na kterých byl ještě krásný a zachovalý. Olda Mašer z něho měl dokonce video, ne? Oldo, prosím, najdi ho :-(

Mašer:
Video mám, tady je buď celý long, nebo ti ho pak můžu přivézt samostatně jen ten hřbitov. :)
http://www.stream.cz/uservideo/357299-osoblaha

Biluska:
Oldo, mohl bys prosím vystřihnout jenom ten hřbitov? Chtěla bych to použít jako materiál do stížnosti na krajský úřad a do novin. Kdybys viděl co z toho hřbitova udělali teď tak bys brečel :-( . Kostel má novou střechu z plastu, zbytky staré střechy - tašky, krovy a tak jsou naházené na těch hrobech, asi půlka náhrobků zmizela (nejspíš prodaná za eura na západ), na dalších hrobech je složený písek. Všude se válí bordel - petky, roztrhaný igelit a tak...  Ale hlavně, že je tam natlučená cedulka, že tento projekt byl spolufinancován z grantu Krajského úřadu MSK. Tak jim tam pošlu video "předtím a teď" ať vidí co sponzorovali.
Měl tama jít letošní trek, ale změnili jsme plány, za takovýhle pohled by mi trekaři asi nepoděkovali :-((

Michala O.:
ahoj, mám asi 5 fotek z hřbitova, nic moc, na dvou je i část kostela, tak jak budu mít trochu času pohledám a pošlu ti to na email.

Mašer:
Mím i jen ten hřbitov a v dobré kvalitě. Zkusím ti to dát večer na ULOZTO, odkud by sis to mohla stáhnout.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi