Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Dnes při venčení mě kamarádka přivedla na myšlenku, že mému psu je malý jeho postroj. Má Faster od Zera. Protože jse mu postroj pořizovala v roce a i když byl ušit s jistou rezervou, tak mám pocit, že nyní skoro 3 letému psisku možná je opravdu těsnější. Máte někdo nějaký fígl, nebo pomůcku, podle čeho poznat, jestli je postroj opravdu malý?
Hoď sem fotku (teda pokud už tu není, nejsem na svém počítači tak bez přihlášení). Ale jinak pokud jde dobře obléknout i svléknout, neškrtí ho, nedusí se, nedře ... tak asi není co řešit. I když já jsem nechávala šít novej postroj pro psa v pěti letech. Tj loni. Okolo krku jsem mu nechala přidat cca dva cenťáky. A proč jsem to dělala? Pes v tahu začal sípat a hlavně erukovat, hůř se oblékal i svlékal. Bavím se také o fasteru, samozřejmě.
Jestli si dobře pamatuju přezdívku a chodíš na coursing s Českým psem, tak ho vem někdy na trénink a mrknem na to.
Zkontroluj ještě, jak sedí spodek postroje přes mečovou chupavku. Jestli postroj kopíruje ukončení hrudního koše, tak jak je na to ušit, nebo jestli na celý hrudník nedosáhne. Jinak na krku se může zdát menší, protože je zima a pes je nasrstěný víc (předokládám) ne v létě.
pe3ce..přesně takhle, co se týká délky má moje čuba , když není v tahu "sled "( což je typově podobný postroj)..taky jsem to tu řešila, zda není krátký. ...Hyena už s ním běhá a chodí cca dva roky a je spokojená.
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.