Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
CitaceA ještě tam byli i opičky...PS: Nevyfotil někdo ten Reného "atlas zvířat", tenhle výtvarný skvost mi chybí do sbírky, pokud už neskončil v popelnici jako Moravcovy lyže, tak prosím ofotit nebo naskenovat a poslat. Díííík!!!!
A ještě tam byli i opičky
Anketa o nejlepší DT? To jsou mi ale věci.V jakých disciplínách se soutěží?1. Překvapení na kontrole? Krušky2. Délka tratě? Šerák3. Utajení kempu? Šlapanice 4. Nejblíže na cvičák? Jihlava5. Nejmladší trek? Podbořany6. Nejteplejší trek? Haná7. Minerální trek? Fryšták8. Nejvíce cen? Stezkou vlka9. Taškařice v cíli? OdryNebo jiné disciplíny:Nejhezčí pořadatelka?Nejfousatější pořadatel?Nejvyšší hora na trati?Nejlevnější pivo?Nejsympatičtější veterinář?....Já osobně hlasuji pro "D - Je učitelkou matematiky".Honza
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.