Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Seriál MČR
Anketka o nejlepší dogtrekking
Gwen a Dinulka:
Tak který byl pro Vás ten nej? Bude fajn, když připíšete i, co se vám kde líbilo, případně nelíbilo... :)
ježura:
Za sebe Krušky a v těsném závěsu Podbořany. :)
vencan+3:
Za nás 3 ;)(Olinka, Apolenka+ na Kruškách Amina(4) ;D) 1. Šérák, 2.Krušky, 3.Podbořany...( hele ředitelko největší.... co py(i)žámka. >:D..zejtra začínáme "tažný" trénink s 10tkou (nováčci 3SH + Amča)
" Svatováclavskou jízdou" pokud se do středy neozvu tak mě někde zabili... :-X >:( ??? ;)furt mi chybí smailík s cigárem... ;) zdravím fšechny a v 04.08 na Kruškách pionýrům zdar.. zdar... zdar O0
ježura:
Jestli myslíš Beníka, tak ten byl taky dobrej, ale není v anketě (já ji nedělala).
mařenka:
mě se líbil nejvíc oderák protože si z něho ještě něco pamatuju ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi