Ahoj, byly jsme tam s kamarády asi 4 roky zpět v květnu na čundr po nějakých hřebenech v okolí Jasinje (nevím jak se to píše správně).... na hřebenech místy ještě sníh, tedy nikde žádní pastevci s ovcema, ale já bych se tam asi s vlastním psem bála, v ololí vesnic je hodně "bezprizorních" pasteveckých a toulavých psů, lidí se bát nebudou a psi je budou hodně zajímat.To vyšetřování na vzteklinu je dle mě oprávněná buzerace hlavně z naší strany- už asi 8 let se pyšníme titulem "země vztekliny prostá", tudíž je na místě mít jistotu že se k nám nepřistěhuje či nevrátí pejsek se vzteklinou. já vím, všichni naši psi jsou na vzteklinu očkovaní (z těch asi 20 vyšetření na vzteklinu co jsem u nás v ordinaci zatím zažila neměli 2 pravidelně očkovaní psi dostatečnou hladinu a museli se ještě přeočkovávat- oba byli očkovaní takovou tou všekombinací se vzteklinou zaráz, očkování vztekliny zvlášť je asi z tohohle hlediska lepší).
Bylo tam krásně- hory, sníh, louky plné rozkvetlých krokusů....jela bych tam zas, ale spíš asi bez pejska.