Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > MČR - Zde jsou lvi
pořadí ve výsledcích Lvi 2011
Petrs01:
Trvám na tom, že podle pravidel má Jana taky 14 bodů - došla ve stejném čase jako já. Pokud to pořadatel nehodlá respektovat, pak nedodržuje pravidla MČR.
Brona:
ahoj Petro podle jakého pravidla trváš natom že Jana má mít také 14 bodů.Javím že došla za tebou a přešný čas určuje pořadatel tak jako třeba u Gejzy na Šeráku tam je to jasně dané kdo dojde dřív je lepší a ten co dá kartu později je horší
čau
Loganka 1:
Petro, podle oficialnich pravidel MCR jsi stejne diskvalifikovana, nechapu co resis, protoze o dodrzovani oficialnich pravidel doktrekiingu Tebou ( a samozrejme kazdym) by se dalo taky dost polemizovat, takze se uklidni a neohanej se s pravidly jen kdyz se Ti to hodi..... (ja myslim, ze kdyby jsi se ozvala v klidu, ze by Ti to Biluska taky opravila i bez tehle sceny) mimochodem podle me - Jane je to stejne u zadku jestli ma 14 nebo 13 bodu ;-)
tombru:
Par suchých technických poznámek zlého admina:
- soutěžní řád a ani systém bodování MČR nijak nepředepisuje jakým způsobem má pořadatel akce určit pořadí. Předpokládá se, že podle toho kdo dřív přijde, respektive pořadí podle času. Jakým způsobem to provede není určeno a je třeba možný i poměrový systém vzdálenost (min 80km)/čas nebo i jiné podmínky (třeba kdo bude mít víc nějakých bonusových kontrolních bodů). Myslím, že už se to tak u nějakého treku použilo a nebyl s tím problém.
- pro bodování MČR je směrodatné pořadí dodané pořadatelem akce. Veškeré opravy, námitky, nebo protesty je potřeba řešit s ním. To se samozřejmě netýká případných překlepů ve jménech, ty lze hlásit přímo zpracovateli bodování MČR.
- jestliže postupuje pořadatel proti pravidlům MČR a není jiné řešení, můžete podat protest na jeho postup písemně na e-mail: tvdt@dogtrekking.info a já se to pokusím vyřešit.
Hlavně chladné hlavy v tomto horkém počasí O:-) >:D
Petrs01:
Loganko, diskvalifikovaná prosím proč??? Pokud máš důkaz že jsem nějaké pravidlo porušila, dodej toto pořadateli a ten mě jistě s radostí diskne >:D
S Broňou jsem to probrala po telefonu - pořadatelka mu vysloveně lhala, když mu řekla že Jana vycházela přede mnou a došla za mnou. Ve skutečnosti start i cíl byl "noha vedle nohy" a čas nás obou je opravdu na vteřinu stejný. Tedy je stejný i čas na kilometr, stejný počet kontrolních bodů, prostě všechno.
Ano, Janě je to u pozadí, je natolik slušná že se se mnou nehodlá tahat o bodík, výhry si mezi sebou stejně dělíme podle toho co se které hodí. Mě to vadí. Takže je-li nutná oficiální žádost, ráda ji podám.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi