Dojmy z výletu:
Také bych rád poděkoval za příjemný výlet, který byl naším prvním. Musím přiznat, že pro nás dosti namáhavým :-) Po cestě jsem u mnohých obdivoval jejich vytrvalost a trénovanost, kdy ani po šedesátém kilometru nejevili známky únavy a předbíhali nás dvojnásobnou rychlostí ač se mohli chlubit dvojnásobným věkem :-) Také na vybavenosti a připravenosti budeme muset zapracovat, abychom se příště nemuseli každých 15 minut prohrabovat celým batohem kvůli pár kapkám vody :-) A to nejdůležitější! Klíček od auta si radši pověsím na krk :-) Úspěšně se mi ho podařilo ztratit cca na 50tém kilometru.
DĚKUJI NÁLEZCI a doufám, že mu byla za odměnu předána lahvinka rumu, kterou jsem mu za to zanechal .-)
Naše labradorka, zvládla celou štreku naprosto na jedničku, druhá kříženice se trošku trápila, jelikož ji 4 týdny před startem srazilo auto. Ale vydržela také .-) Příští rok bych šel nerad na vlka z noční směny a také bych byl rád u vyhodnocení. Nezbývá než být v práci hodný, poslušný a pracovitý, třeba mi někdy pan šéf vyjde více vstříc. Také doufám, že se Bertička naučí do kopečka tahat a z kopce chodit za mnou .... ale moc tomu nevěřím ...