Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3
www.dogtrekking.info
0 uživatelů a 4 Hostů prohlíží toto téma.
. Já nemůžu za to, že ta přestávka na útulně byla náročnější, než jsem čekal
Citace: Hannnz & Pedy Coober Květen 30, 2011, 22:35:18. Já nemůžu za to, že ta přestávka na útulně byla náročnější, než jsem čekal tomu říkáš přestávka? pokud vím tak tam kromě piva měli ti borci jeřabinku, borovičku, slivovici a ještě něco já vím Ty jsi nás chránil když jsme s Peťou a Anďou do čtvrté nohy fakt nechtěli
Vlčí stopa 2011 - o tomhle treku můžu říct že to bylo to nejtěžší co jsem kdy šel, 96 km itinerářových dalo bohatě přes 100 v reálu, 4600m stoupání taky nebyla konečná, pro pejsky krásný podklad jen s 5 km asfaltu, jinak louky, pěšiny, cesty necesty, značky neznačky, bouřky s lijavcem celý druhý den, ani jeden turista, 2 vesnice, 1 útulňa, celodenní samota na trase, pocity od kochání až do totální beznaděje, teprv mi to pomalu dochází. Krásná ale tvrdá krajina, hoooodně prožitý trek. Díky Tete a Vojto, loni to byl jeden ze 3 nejkrásnějších, letos nejdrsnější ,díky Teryčku, díky Hannzi, díky za smskovou podporu Za rok v Osrblie?
tomu říkáš přestávka? pokud vím tak tam kromě piva měli ti borci jeřabinku, borovičku, slivovici a ještě něco já vím Ty jsi nás chránil když jsme s Peťou a Anďou do čtvrté nohy fakt nechtěli
Ještě že Hannnze máme, to je taková naše stonožka zicherka
Za rok v Osrblí nie v Osrblie , alebo možno na Zbojskej, ešte uvidíme ale každopádne Vám už teraz sĺubujem, že to bude stáť zato
Když koukám na fotky tak jen tiše závidím příští rok nám to snad taky vyjde .
Mělo to jednu chybičku, v neděli se nám z těžkým srdcem odjíždělo....
S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.
Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.Zvažte prosím založení nového tématu.