No když je to ve vojenském prostoru tak to je jiná. O vojenských lesích a statcích ti budu vyprávět, teď jsem s nima na pokraji soudní pře o metr čtvereční půdy.
Jinak ještě k tomu povolení či nepovolení. Ono jestli nejsme jako dogtrekaři moc měkoučcí. V tomhle státě, kde nikdo nic nedodržujeme, jén naši pořadatelé běhají jak pito... a škemrají o tuny papírů a povolení. Co by nám mohli udělat, kdybychom se na to vykašlali a dělali to nadivoko. Žádný zákon nikomu nemůže zakázat běhat po lese se psem na vodítku. A že Vám někdo měří čas, no co je na tom, a že těch lidí je na procházce 100, no co s tím mám já dělat, to je ale divná náhoda že, no já ty lidi vůbec neznam. Podívejte se na černé závody na silnicích a kdo stím může co dělat.
To cyklokrosaři ti když začínali to byli jiní kolíci, bez povolení vedli tratě i přes soukromé pozemky, často i přes oplocené zahrádky a lidi nestačili koukat co jim to leze přes plot za vola s kolem na ramenou.
Tak by Vám pořadatelům spíš měli být ti ouřadové a myslivci vděční, že jim pomáháte tu divokou smečku držet na vodítku.
Pokud to budeš muset odpískat tak vyzývám všechny neposlušné, pojdmě a udělejme černou vzdoroakci, vyrazíme ve čtyři ráno, budeme troubit na trumpety, budit lidi, rozštěkávat venkovské psi, honit zvěř, kácet posedy a kazatelny, rozdělávat ohně, těžit rašelinu, nadávat veverkám a svádět nadlesnímu tchýni.
To je samozřejmě sranda, i když .....
No vkaždym případě já to určitě zvládnu splnit, ale né kvuli těm zelenejm pitomcum, ale výhradně pro tebe. To těm pánum vyřiď, že to všichni splní, protože tě mají rádi a kdyby ti to chtěli zakazovat, tak jim na just budeme běhat po lese i ve vojenském prostoru. Ať jsou rádi, že nás někdo zvládne usměrnit a má u nás autoritu.