Báro, popravdě si kvůli každé blbé návštěvě jakéhokoliv obchodu musím brát volno, takže konkrétně mě na tom štve hlavně to zbytečné lítání po obchodech. A těším se že další trek si zas někdo nějakou ptákovinu vymyslí.
Nikdy jsem neměla nic proti standartní výbavě, naprosto souhlasím s přidáním botiček, které jsou praktické a nosím víc než dvě. ALE přidala se lékárnička, z které jsem nikdy nic nepoužila, nosím pár SOS brufenů a pár speciálních náplastí na puchýře - ty normální spíš puchýře přidělají. Přidala se fólie, kterou jsem sice nosila předtím než byla povinná, ale jen do té doby než jsem ji vyzkoušela a zjistila že tepelný rozdíl s fólií a bez ní byl nula. Pak jsem ji teda zase koupila a přibalila, ale s vědomím, že tohle mě fakt nezachrání. Píšťalka mi zlomenou nohu neslepí, nehodlám se ztrácet a nemyslím si že Krkonoše jsou amazonský prales. Ostatně když budu "někde v lese a nevím kde", těžko budete dělat rojnice po Krkonoších a hledat kde si pískám. Jsem dospělá a mapu mám
. Jasně, nechci přijít o trek kvůli takové pitomosti, takže ji někde seženu, budu doufat že ji cestou neztratím, ale pořád jsem přesvědčená že je to pitomost.